Let op!

De prentenboekensets zijn voor intermediairs van kinderen met een communicatieve, auditieve of visuele beperking. Speciaal voor leerkrachten en logopedisten ontwikkelt PrentenboekenPlus deze inclusieve prentenboeken.

Gratis aanmelden

PrentenboekenPlus leent de prentenboekensets uit, eigenlijk net zoals een bibliotheek doet. Na ongeveer drie maanden stuur je de prentenboekenset kosteloos naar ons terug via het retourformulier. Je ontvangt direct een nieuwe prentenboekenset met een ander prentenboek voor de daaropvolgende periode. Zo ontvang je vier keer per jaar een prentenboekenset en blijft het afwisselend voor zowel lezer als voorlezer!

Heb je een specifiek prentenboek op het oog, neem dan contact met ons op, dan zorgen we dat deze in het eerstvolgende prentenboekenset wordt verzonden.

Wat zit er in de prentenboekenset?

De prentenboekenset bestaat uit het tactiele prentenboek, het originele prentenboek, de leeswijzer en een voorwerp dat voorkomt in het prentenboek.

Is het écht gratis?

Ja! PrentenboekenPlus leent de prentenboekensets gratis uit aan leerkrachten, begeleiders en logopedisten die werkzaam zijn in het regulier of speciaal basisonderwijs.

Voor logopediepraktijken en andere beroepsgroepen die niet in dienst zijn van het basis- of speciaal onderwijs is de eerste prentenboekenset gratis, zodat de methodiek kan worden getest. Daarna geldt een eigen bijdrage vanaf €30,- per schooljaar afhankelijk van de grootte van de instelling.

Vragen?

Heb je vragen voordat je lid wordt, bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!