Direct aanmelden

PrentenboekenPlus leent de prentenboekensets uit, eigenlijk net zoals een bibliotheek doet. Na ongeveer drie maanden stuur je de prentenboekenset kosteloos naar ons terug via het retourformulier. Je ontvangt direct een nieuwe prentenboekenset met een ander prentenboek voor de daaropvolgende periode. Zo ontvang je vier keer per jaar een prentenboekenset en blijft het afwisselend voor zowel lezer als voorlezer!

Let op!

De prentenboekensets zijn voor intermediairs van kinderen met een communicatieve, auditieve of visuele beperking. Speciaal voor leerkrachten en logopedisten ontwikkelt PrentenboekenPlus deze inclusieve prentenboeken.

Heb je een specifiek prentenboek op het oog, neem dan contact met ons op, dan zorgen we dat deze in het eerstvolgende prentenboekenset wordt verzonden.

Wat zit er in de prentenboekenset?

De prentenboekenset bestaat uit het tactiele prentenboek, het originele prentenboek, de leeswijzer en een voorwerp dat voorkomt in het prentenboek.

Wat kost het?

Een abonnement kost € 50,-* per schooljaar. Word je lid gedurende een lopend schooljaar dan verminderen we dit bedrag met de gemiste zendingen. Als je bijvoorbeeld lid wordt in februari heb je twee verzendingen gemist en ontvang je nog twee verzendingen dat schooljaar. Je betaalt dan € 25,-*.

* De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je vragen voordat je lid wordt, bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!