Wat kost PrentenboekenPlus?

Per schooljaar betaal je € 50,-. Hiervoor ontvang je gedurende het schooljaar vier van onze prentenboekensets te leen. Nadat je de prentenboekenset hebt geretourneerd verzenden wij de volgende set.

30 dagen gratis proberen
We vinden het belangrijk dat onze boeken bijdragen aan het wegwerken van de taalachterstand. Daarom bieden we de mogelijkheid om onze methode vrijblijvend te proberen met jouw leerling(en). Na ontvangst van jouw eerste prentenboekenset gaat deze periode in. Bevalt het niet? Stuur het prentenboek dan gratis retour.

Lid worden gedurende het schooljaar
We verzenden de prentenboekensets op vier vaste momenten per jaar. Als je lid wordt in de loop van het schooljaar ontvang je de prentenboekenset bij de eerstvolgende verzendronde en betaal je enkel voor de verzendingen die dat jaar nog resteren. Onder veelgestelde vragen vind je de verzendmomenten.

Voorbeeld: Je meldt je aan in januari. Dan zijn er nog twee verzendingen gepland voor de rest van het schooljaar. Je betaalt  dus € 25,- in dat jaar.

Let op: De prentenboekensets zijn voor intermediairs van kinderen met een communicatieve, auditieve of visuele beperking. Speciaal voor leerkrachten en logopedisten ontwikkelt PrentenboekenPlus deze inclusieve prentenboeken.