Is het tijd om het prentenboek terug te sturen? Vul dan onderstaand formulier in. Het tijdig terugsturen van de prentenboekenset zorgt ervoor dat we weer een ander kind blij kunnen maken met een nieuw prentenboek!

Retourinstructies

Gebruik voor de retournering dezelfde doos als waarin de set geleverd is. Heb je deze niet meer of is deze beschadigd, gebruik dan een andere doos en verpak de materialen goed in bijvoorbeeld beschermende bubbeltjesfolie.

Retourneren werkt heel eenvoudig en doe je in vijf stappen:

 1. Controleer of de sets compleet zijn, een set bestaat uit:
  • Het tactiele prentenboek
  • Het originele prentenboek
  • De leeswijzer
  • Het voorwerp
 2. Meld je retour aan via onderstaand formulier
 3. Print de retourlabel, plak deze over de adressticker
 4. Kras de PostNL streepjescode door met een stift
 5. Breng de doos naar een PostNL punt, vanwege de braillezegel is het verzenden gratis

Bij het postkantoor kun je om een braillezegel vragen en daarmee is de retourzending kosteloos. Helaas is niet iedere PostNL-medewerker bekend met de procedure. Je kunt hem/haar helpen door te zeggen dat de optie `Bijzondere poststukken` aangeklikt moet worden en daarna `Braille`.

Retour aanmelden

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. De vragen zijn optioneel maar helpen ons enorm om onze dienstverlening en inhoud van de prentenboekensets te verbeteren. Je feedback is enorm waardevol, dus we hopen dat je de vragen invult!

Vul je leennummer in. Deze code van zes cijfers/letters staat in het midden, onderaan het adresetiket. Je gegevens worden automatisch uit ons leensysteem geladen.
Hidden

Retourlabel kwijt?

Onverhoopt het retourlabel kwijt? Adresseer het prentenboekenset dan handmatig naar het retouradres, onder vermelding van het leennummer.

Stichting PrentenboekenPlus
Leennummer: <zelf invullen>
Bolwerk 1
4844 BR Terheijden