Actie Jubileum *10 jaar PrentenboekenPlus*

PrentenboekenPlus bestaat 10 jaar! Bestel nu een jaarabonnement voor het schooljaar 2024-2025 voor slechts 2 x €10,- per maand en ontvang gedurende dit schooljaar maar liefst vier prentenboekensets. Met een mooie bonus, want deze boekensets mag de school houden! Dit betekent dat jullie school aan het einde van het schooljaar 2024-2025, vier prachtige sets ter waarde van €650,- heeft gekregen en aan de eigen bibliotheekcollectie mag toevoegen!

Voor de scholen die al lid bij ons zijn, geldt ditzelfde aanbod maar wordt de eerste maand niet in rekening gebracht.
Meld je school hier aan.

Heb je een specifiek prentenboek op het oog, neem dan contact met ons op, dan zorgen we dat deze in het eerstvolgende prentenboekenset wordt verzonden.

Een prentenboekenset bestaat uit:

  • Het tactiele prentenboek
  • Het originele prentenboek
  • De leeswijzer
  • Het voorwerp

Wat kost PrentenboekenPlus?

Lenen
Jaarabonnement: u leent voor een periode van drie maanden 1 titel. U ontvangt 4 verschillende titels per jaar.  Nadat u de prentenboekenset hebt geretourneerd verzenden wij de volgende set. Per schooljaar betaalt u € 275,-. excl.btw. Aanmelden kan hier.

We verzenden de prentenboekensets op vier vaste momenten per jaar. Als u lid wordt in de loop van het schooljaar ontvangt u de prentenboekenset bij de eerstvolgende verzendronde. Onder veelgestelde vragen vindt u de verzendmomenten.